El passat 6 dia 6 d’abril va tenir lloc la VI trobada de comunitats de regants de Catalunya,  al teatre “la Lira” de la localitat de Tremp.

En el marc de la Jornada, també es va reunir l’Assemblea General d’ACATCOR.

La inauguració va anar a càrrec del Sr. Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida, del Sr. Joan Ubach, Alcalde de Tremp, del Sr. Constantí Aranda, President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, i del Sr. Ramon Carné, President d’ACATCOR.

La primera conferència versà sobre “El repte de l’agricultura i l’alimentació del Segle XXI”, impartida pel  professor Francesc Reguant, Vice-President de  la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

La segona xerrada, va anar a càrrec del Doctor Antonio Ezquerra, Professor titular de Dret Administratiu de la UDL, i tractà sobre “Les comunitats de regants davant la nova Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del sector públic”

La cloenda va ser efectuada pel Sr. David Mascort, Secretari General del DARP, acompanyat del Sr. Ramon Carné i del Sr. Josep Durany, President de la Comunitat de Regants de Tremp.

Després de la trobada, els assistents van poder visitar la Central Hidroelèctrica de l’embassament de Sant Antoni.


Notícia relacionada: RuralCat. Resum de la jornada

Notícia relacionada: RuralCat. Intervenció Sr. Francesc Reguant