El dia 8 de febrer de 2017 ha tingut lloc la reunió de la Junta Directiva d’ACATCOR, a la seu d’aquesta associació a l’Escola Agrària de Tàrrega.

Entre els temes tractats cal destacar-ne dos, per la seva importància de cara a la promoció de l’entitat. Per una banda l’organització de la Cinquena Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, i per altra part l’organització de l’estand de l’Illa del Reg, a la Fira de Sant Josep de Mollerussa d’aquest any.

La Cinquena Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, és realitzarà a Artés (Bages), el proper dijous dia 6 d’abril de 2017. Del seu programa, cal destacar l’organització de dues conferències: Una versarà sobre els beneficis de l’agricultura de regadiu per a la societat i el medi ambient, i la segona analitzarà l’efecte que tindrà sobre les comunitats de regants, la nova Llei de Procediment Administratiu.

Durant aquesta jornada, també tindrà lloc l’Assemblea d’ACATCOR.

Pel que fa referència a l’organització de l’estand de l’Illa del Reg de la finca de Sant Josep prevista del 17-19 de març de 2017, aquest espai estarà destinat a exposar els objectius i el pla de treball de l’associació. També comptarà amb informació i documentació de les empreses patrocinadores d’ACATCOR.