Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El proper 26 d’abril tindrà lloc la VII Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya a Torroella de Montgrí. Com és habitual durant la Jornada es convocarà l’Assemblea anual d’ACATCOR.

L’acte s’iniciarà a les 9’00 h amb les inscripcions i el lliurament de documentació.

La presentació a les 9,30 h comptarà amb la presència dels Senyors  Josep M. Rufí i Pagès, alcalde de Torroellla de Montgrí, Joan Català i Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Amadeu Ros i Farré, president d’ACATCOR.

La primera conferència, “Infraestructures hidràuliques versus sobirania alimentària i equilibri territorial” serà impartida pel Sr. Antoni Díaz i Vendrell, general manager de Suez Agriculture Iberia & Suez-Galpagro.

La segona conferència, “Noves alternatives de finançament per a bombaments de regadiu d’alta potència amb energia solar” anirà a càrrec de la Sra. Rita Hogan Teves de Almeida, investigadora del “Projecte Maslowaten” de l’Institut d’Energia Solar de la Universitat Politècnica de Madrid.

La Cloenda anirà a càrrec de l’Honorable Sra. Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i dels Senyors Amadeu Ros, president d’ACATCOR i Narcís Illa, en representació de les comunitats de regants de Girona membres d’ACATCOR.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament, a l’Oficina del Regant (Sra. Maite Sisquella. Tel. 973 310 715. mtsisquella@gencat.cat).  Els interessats en quedar-se a dinar (cost 10 €), també ho han de comunicar.