La jornada tindrà lloc al Centre de Convencions de la Llotja i comptarà amb una atenció als mitjans a les 11 hores

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ja ho té tot a punt per la XI Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, la jornada que organitza anualment l’entitat en algun punt del territori català i que enguany servirà per abordar com ha impactat la sequera en cada part del país, establir mesures conjunturals per poder reduir el seu impacte, i també mesures a llarg termini per tal que el regadiu català no torni a viure un episodi d’emergència climàtica com el que vivim en aquests moments a Catalunya. La jornada tindrà lloc a Lleida el pròxim divendres, 22 de març.

En concret, la jornada tindrà lloc al Centre de Convencions de la Llotja de Lleida durant tot el matí. Després de les acreditacions matinals, hi haurà la benvinguda de l’Assemblea General d’ACATCOR, que l’allargarà fins a les 11 hores, en què hi haurà una pausa-cafè per a les persones participants i una atenció als mitjans de comunicació, que es durà a terme al foyer principal del segon pis, davant de la Sala Leandre Cristòfol.

Tot seguit, a les 11.45h, tindrà lloc l’entrega dels Premis Acadèmics d’ACATCOR a l’excel·lència dels Treballs de Final de Grau i de Final de Màster i un acte acadèmic a càrrec de Josep Maria Franquet. A les 12:45h, hi haurà una taula rodona per abordar els desafiaments del sector, i la jornada acabarà amb l’acte de cloenda de la XI Trobada de Comunitats de Regants i un àpat de germanor a les 14h