El 15 de desembre de 2016 va tenir lloc la Junta Directiva d’ACATCOR. Es va celebrar a l’Ajuntament de l’Albagés.

A més de fer balanç de l’activitat durant el 2016, es va aprovar la participació en la Fira de Sant Josep de Mollerussa. També es van analitzar i aprovar les peticions de 6 Comunitats de Regants noves, d’entrar a formar part de l’Entitat, sol·licituds que seran ratificades en la reunió de l’Assemblea, prevista per al dia 6 d’abril de 2017.

El Banc de Sabadell, entitat col·laboradora d’ACATCOR, va aprofitar l’acte per presentar els seus productes financers, adreçats a les Comunitats de Regants i al sector agrari en general. També va presentar AGRICOLUM, una aplicació on line amb les següents funcionalitats:

Gestió del quadern de camp
Aplicació connectada amb les dades del SIGPAC
Sincronització de la informació des de qualsevol dispositiu
Vista de temps actual y previsió setmanal
Vista històrica de totes las tasques realitzades
Saber en temps real el preu de mercat
Exportació de la informació a altres formats
Importació de les dades de la PAC
Generació del quadern d’explotació oficial
L’acte va acabar amb una visita a les obres de l’embassament de l’Albagés.