L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ha llançat la seva newsletter amb una resum de les activitats, projectes i novetats més rellevants de l’associació durant el primer semestre del 2024.

A la newsletter hi ha els articles sobre esdeveniments clau,  com la reunió entre l’ACATCOR i la Confederación Hidrográfica del Ebro, una trobada, encapçalada pel president Miquel Àngel Prats, on es va tractar la situació del regadiu a Catalunya i es van explorar les sinergies de col·laboració entre ambdues entitats. També destaca la participació del gerent d’ACATCOR, Ramon Lletjós, en una taula rodona sobre la tecnificació del regadiu.

Altres esdeveniments destacats inclouen la manifestació de les Comunitats de Regants (CR) de Conques Internes, reclamant un repartiment més just i equitatiu de l’aigua, i la reunió de l’associació amb membres de Junts per Catalunya, on es van abordar temes crítics per a les CR.

La celebració dels 10 anys de l’ACATCOR és un altre moment clau recollit en aquesta edició, destacant una dècada de treball intens en favor de la sostenibilitat i l’eficiència en l’ús de l’aigua.

La newsletter també inclou informació detallada sobre la XI Trobada de Comunitats de Regants, un esdeveniment essencial per a l’intercanvi de coneixements i experiències entre els membres de la comunitat.

Descobreix tota l’activitat i els detalls a la nostra newsletter!