L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) organitza una jornada sobre la tributació de les comunitats de regants, que tindrà lloc aquest divendres, 20 d’octubre de 2023, en format telemàtic. L’acte es durà a terme de les 10:30 a les 13:00 hores i comptarà amb la destacada participació d’Antonio Ezquerra, professor titular de Dret Administratiu a la Universitat de Lleida (UdL) i membre del comitè assessor de l’ACATCOR.

Durant aquesta jornada, es debatrà sobre la situació actual de les comunitats de regants en l’àmbit de la tributació, i se n’analitzaran els aspectes legals i administratius més rellevants. Ezquerra, expert en Dret Administratiu, oferirà una perspectiva acadèmica i professional en aquest àmbit, i aportarà el seu coneixement i experiència per a enriquir la sessió.

L’ACATCOR ha fet una crida a totes les persones professionals, membres de comunitats de regants, acadèmiques i interessades en aquesta temàtica a participar en aquesta jornada de debat i reflexió. S’hi podrà accedir a través d’aquest enllaç: https://us06web.zoom.us/j/81095224073?pwd=eBdQ1XDO0Na3FatpsTTIt5zSmSfAdC.1. L’objectiu de l’acte és promoure la comprensió i el diàleg entorn a les qüestions tributàries que afecten les comunitats de regants, i contribuir així a una millor gestió i desenvolupament dels recursos hídrics en el context actual.