L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) prepara per aquesta setmana dues jornades tècniques telemàtiques amb l’objectiu, d’una banda, d’abordar els avantatges del bombament solar amb variadors de freqüència i, de l’altra, de donar a conèixer una solució per posar fi a les fuites d’aigua als canals de reg i les canonades.
La primera de les jornades, la del bombament solar amb variadors de freqüència, tindrà lloc aquest dimarts, 20 de juny a les 11 hores per videoconferència, i es preveu que tingui una hora de durada. La ponència anirà a càrrec del director tècnic de l’empresa Vector Motor Control, Ricardo Molina, que donarà a conèixer l’ús que es pot fer dels variadors de freqüència com un element clau en la instal·lació de bombament d’aigua.
La segona jornada tècnica servirà per donar a conèixer la tecnologia Concrete Canvas, una solució per acabar amb les fuites d’aigua dels canals de reg i les canonades d’aigua. La ponència, que tindrà lloc aquest dijous, 22 de juny, a les 11 hores, anirà a càrrec de Patricia Forns, Mining Engineer de l’empresa Intermas Group.
Per participar en qualsevol dels dos actes telemàtics, caldrà confirmar l’assistència a l’organització a través del correu electrònic secretaria@acatcor.cat.