El dia 15 d’abril va tenir lloc de forma telemàtica, la reunió de la Junta Directiva de l’ACATCOR. En primer lloc, després d’aprovar l’acta de la reunió anterior de data 28 d’octubre de 2020, es van aprovar els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici 2020, els quals es presentaran a la propera assemblea de l’ACATCOR per a la seva aprovació.

També es va fer un balanç de cobrament de les quotes corresponents a l’exercici 2019 a les comunitats associades, així com de les noves incorporacions a l’Associació i baixes.

Tot seguit es va fer un repàs de la situació actual dels patrocinadors de l’ACATCOR, així com de les renovacions per al 2021 i ampliació. Es va aprofitar per presentar el contracte de patrocini amb Caixabank, i les condicions de finançament que ha ofert aquesta entitat, per a les comunitats de regants i regants en general.

A continuació es van analitzar les accions destinades a millorar la presència a les xarxes socials de l’ACATCOR.

Finalment, es va acordar celebrar la VIII Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya l’Assemblea de l’ACATCOR a finals de novembre de 2021, a les Terres de l’Ebre, quedant aquest acte supeditat a l’esperada evolució favorable de la situació motivada per la pandèmia.