El passat 2 de març de 2021, es va signar aquest acord de col·laboració entre l’ACATCOR i la corredoria d’assegurances E.P.G. Y Salinas, SL, empresa líder a l’estat en assegurar cobertures dels bens i activitats de les comunitats de regants.

L’acord té una durada inicial de 2 anys, podent-se prorrogar després d’aquest termini, mitjançant el qual EPG Salinas patrocinarà a l’ACATCOR, amb un import de 1.000 Euros a l’any. EPG Salinas, ofereix a l’ACATCOR, un Programa d’assegurances, en unes condicions molt avantatjoses que inclou, assessorament i formació en les diverses branques d’assegurança per a comunitats de regants: Pòlissa combinada d’assegurança multirisc i responsabilitat civil, assegurança de responsabilitat mediambiental segons la Llei 26/2007,  assegurança de responsabilitat civil dels membres de la junta de govern i càrrecs directius, assegurança de responsabilitat civil i mediambiental de les basses, preses i embassaments d’aigua de reg, pòlissa d’accidents per als membres de la junta i els treballadors, assegurança de defensa i reclamació, assegurança de circulació per a vehicles agrícoles i assegurança per obres de modernització de regadius.

També ofereix un programa d’assegurances per a les explotacions agrícoles dels comuners de les comunitats de regants associades a l’ACATCOR.