El dia 28 d’octubre de 2020 a les 10’30 h va tenir lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació, de forma telemàtica seguint les normes establertes per les autoritats sanitàries.

En primer terme es va fixar la data de la reunió de l’Assemblea de l’ACATCOR, prevista per al 17 de desembre de 2020, establint l’ordre del dia i preparant els temes de debat. També es va presentar la proposta de pressupost per a l’exercici 2021, procedint tot seguit a la seva aprovació.

A continuació es va exposar la situació actual dels patrocinadors de l’ACATCOR, analitzant les perspectives d’ampliació per al 2021. També es va repassar l’estat de posada en marxa de les quotes 2019 a les comunitats associades, i les noves incorporacions a l’Associació.

Tot seguit es van repassar els principals punts del Pla Estratègic de l’ACATCOR per al període 2020-2030.

Finalment es van exposar les consideracions elaborades per l’ACATCOR als documents de l’Administració hidràulica en informació pública. En concret les al·legacions als documents “Esquema provisional de Temes Importants corresponents al procés de revisió de tercer cicle 2021-2027 del Pla Hidrològic de Conca de la Demarcació Hidrogràfica de l’Ebre”, les quals es van lliurar per escrit a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre en el termini establert. També es va mantenir una reunió amb l’Agència Catalana de l’Aigua en la que es van exposar les consideracions als documents en informació pública.