El passat 29 de gener de 2019 va tenir lloc a la seu d’ACATCOR a Tàrrega la reunió de la Junta Directiva de l’Associació. En primer lloc és va presentar formalment el Sr. Amadeu Ros, com a nou President de l’Entitat en representació de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell. A continuació es van aprovar els comptes de l’any 2018 i també el pressupost per a la campanya 2019. Respecte a aquest darrer punt cal destacar l’objectiu d’ACATCOR de consolidar-se com l’entitat de referència de representació de les comunitats de regants de Catalunya i en aquest sentit anar adquirint autonomia de gestió i funcionament, per la qual cosa els pressupostos per a l’any 2019 incorporen l’establiment d’una quota anual, per part de cada comunitat membre.

També es va acordar la participació d’ACATCOR a l’espai “Illa del reg” de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que tindrà lloc del 16 al 19 de març; i l’organització de la VII Trobada de Comunitats de Regants, que aquest any es realitzarà a Torruella de Montgrí el dia 26 d’abril. Com va sent habitual, s’aprofitarà aquest marc per a la convocatòria de l’Assemblea anual d’ACATCOR.