Un pas endavant per a la gestió eficient de l’aigua i el suport al sector agroalimentari a Catalunya

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ha signat un conveni de patrocini amb ABANCA, una entitat financera amb 17 oficines a Catalunya i especialitzada en serveis per al sector agroalimentari a través de la seva unitat de negoci, ABANCA Agro. Aquest acord estratègic estableix a ABANCA com a gran patrocinador de l’entitat, amb l’objectiu d’impulsar el suport financer al sector agro a Catalunya, així com promoure la sostenibilitat i l’eficiència en l’ús de l’aigua.

El conveni obre la porta a ambdues entitats per explorar nous horitzons de col·laboració i establir sinergies que permetin dur a terme iniciatives conjuntes que beneficiïn els agricultors i les comunitats de regants del territori.

La signatura del conveni s’ha dut a terme a les instal·lacions d’ABANCA, amb membres de la Junta Directiva d’ACATCOR i el Director Territorial Centre-Est d’ABANCA, Pedro Canales Escudero, acompanyat del seu equip.

Un compromís per la sostenibilitat i el desenvolupament del sector agro

En virtut d’aquest conveni, que tindrà una durada inicial d’un any, ABANCA es compromet a aportar una quantitat anual a l’ACATCOR, mentre que l’Associació facilitarà la participació del banc en esdeveniments clau com la Reunió de Comunitats de Regants de Catalunya, o la Fira de Sant Miquel de Lleida. A més a més, l’ACATCOR garantirà la difusió de les comunicacions de productes d’ABANCA a través dels seus canals de comunicació i la inclusió del logotip del banc en la seva seu digital i en les comunicacions.

El Director Territorial Centre-Est d’ABANCA, Pedro Canales Escudero, ha subratllat el compromís del banc amb el sector agroalimentari: “La nostra voluntat és ser un aliat estratègic per al sector agro a Catalunya, oferint solucions financeres adaptades a les necessitats.”

Per la seva banda, el president d’ACATCOR, Miquel Àngel Prats, ha destacat la importància d’aquest acord: “La col·laboració amb ABANCA ens permetrà oferir millors eines i recursos a les comunitats de regants, promovent una gestió més eficient i sostenible dels recursos hídrics a Catalunya”.