L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ha mantingut una reunió aquest dijous al matí amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Miteco), María Dolores Pascual.

En la trobada, l’Associació ha presentat el nou equip directiu i s’ha fet un balanç de la situació de la sequera d’aquest 2023, de les mesures que s’han pres per afrontar-la i de com aquestes s’han anat adequant en funció de la disponibilitat d’aigua gràcies a les pluges i a les necessitats dels regants.

Ambdues institucions han apostat per mantenir la relació de col·laboració que venen desenvolupant en l’intercanvi d’informació i experiències amb el sector del regadiu català.

El nou president d’ACATCOR, Miquel Àngel Prats, ha estat acompanyat en la reunió per Josep Maria Parals, Ramón Lluís Lletjós i Oriol Codina. Per part de la CHE han acompanyat a la presidenta el comissari d’Aigües, Carlos Arrazola, i el director tècnic, Francisco Hijós.

La reunió entre l'ACATCOR i la CHE

La reunió entre l’ACATCOR i la CHE