L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) i l’empresa líder del sector de les energies renovables Antamion organitzen una xerrada per aquest dijous, 25 de maig, sota el títol ‘Coneix els avantatges de les plaques solars flotant’, que es durà a terme de forma telemàtica, i comptarà amb la participació de representants d’Antamion, que és col·laboradora de l’ACATCOR.

La ponència té l’objectiu de donar a conèixer la tecnologia fotovoltaica flotant i els seus beneficis en l’àmbit dels canals de reg, basses i pantans. Les plaques solars flotants s’han convertit en una opció innovadora i sostenible per a la generació d’energia renovable en aquestes àrees aquàtiques.

La xerrada tindrà lloc a les 11 hores i tindrà una durada aproximada d’una hora. Es realitzarà per videoconferència a través de la plataforma Zoom i, per confirmar l’assistència, cal enviar un correu electrònic a secretaria@acatcor.cat. L’ACATCOR ha animat a totes les persones vinculades al regadiu a assistir a la conferència, per aprofundir en els avantatges de les plaques solars flotants, i també com una oportunitat de coneixement i intercanvi d’experiències per als que busquin solucions sostenibles i eficients en l’àmbit de les energies renovables.

Sobre l’empresa Antamion
L’empresa Antamion és reconeguda per les seves instal·lacions fotovoltaiques flotants basades en components de última tecnologia i generació, com les plataformes fotovoltaiques flotants del sistema Isifloating i els panells solars especials per a instal·lacions sobre l’aigua fabricats per ZNShine Solar. Amb un consum d’energia molt baix i una excel·lent llegibilitat de la pantalla, Antamion ofereix solucions avançades en l’àmbit de les energies renovables.