L’acord impulsa la col·laboració per a l’ús eficient de l’aigua i l’innovació agrícola a Catalunya

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR), ha signat un nou conveni de patrocini amb Moval Agroingenieria, empresa especialitzada en serveis d’enginyeria per al sector agrícola, amb seu a Alcantarilla (Murcia).

L’acord, signat per Jorge Vera, administrador de Moval Agroingeniería SL, i Miquel Àngel Prats, president d’ACATCOR, és un pas important per promoure l’ús eficient de l’aigua i la implementació de tecnologies innovadores en l’agricultura catalana, ja que el conveni busca recolzar les activitats i iniciatives d’ACATCOR relacionades amb la millora de l’eficiència en l’ús de l’aigua i la sostenibilitat agrícola, a canvi d’una major visibilitat de Moval Agroingenieria en comunicacions i esdeveniments de l’ACATCOR.

Miquel Àngel Prats, ha subratllat que es tracta d’una oportunitat per continuar desenvolupant projectes transformadors en benefici del sector. “Amb el suport de Moval Agroingeniería, confiem a poder obrir noves vies de col·laboració i afrontar reptes tecnològics i ambientals amb més recursos i coneixement”, ha afirmat. 

Aquesta col·laboració, que té una durada inicial de quatre anys, reforça el compromís d’ambdues entitats per avançar cap a un model de gestió de l’aigua més sostenible i tecnològicament avançat.