Reunió de la Junta Directiva d’ACATCOR el 29 de gener de 2019

///Reunió de la Junta Directiva d’ACATCOR el 29 de gener de 2019

Reunió de la Junta Directiva d’ACATCOR el 29 de gener de 2019

El passat 29 de gener de 2019 va tenir lloc a la seu d’ACATCOR a Tàrrega la reunió de la Junta Directiva de l’Associació. En primer lloc és va presentar formalment el Sr. Amadeu Ros, com a nou President de l’Entitat en representació de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell. A continuació es van aprovar els comptes de l’any 2018 i també el pressupost per a la campanya 2019. Respecte a aquest darrer punt cal destacar l’objectiu d’ACATCOR de consolidar-se com l’entitat de referència de representació de les comunitats de regants de Catalunya i en aquest sentit anar adquirint autonomia de gestió i funcionament, per la qual cosa els pressupostos per a l’any 2019 incorporen l’establiment d’una quota anual, per part de cada comunitat membre.

També es va acordar la participació d’ACATCOR a l’espai “Illa del reg” de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que tindrà lloc del 16 al 19 de març; i l’organització de la VII Trobada de Comunitats de Regants, que aquest any es realitzarà a Torruella de Montgrí el dia 26 d’abril. Com va sent habitual, s’aprofitarà aquest marc per a la convocatòria de l’Assemblea anual d’ACATCOR.

 

 

2019-02-06T11:51:19+00:006 Febrer 2019|Notícies|0 Comentaris

Deixeu un comentari